Joke,

Je hebt met zoveel disciplines ervaring dat je je behandelingen precies kunt afstemmen op de persoon. Het is nooit standaard dezelfde behandeling als de keer ervoor. Je peilt heel goed wat iemand nodig heeft op een bepaald moment.

( ik laat even in het midden hoe je dat doet, laten we zeggen door de juiste vragen te stellen en vooral heel goed te luisteren. Jij en ik weten dat er veel meer gebeurt dan dat)

Bovendien zijn je behandelingen behalve heel ontspannend ook therapeutisch. Er zit opbouw in en ik ervaar een wereld van verschil met toen ik begon. Ik had nooit gedacht dat ik me zoveel beter zou kunnen voelen. Het helpt natuurlijk ook dat ik de oefeningen thuis doe, dan heeft het meer effect.

Wanneer ik er behoefte aan heb meer te weten, deel je je kennis graag. Maar als ik stilte wil is dat ook prima. Kortom: KLASSE!!!!  Anonieme reactie (februari 2015)

- - - - - - - - -

In de tuin gewerkt, de laatste tijd te druk gehad en ja hoor, schoot in mijn rug. Ik liep scheef van de pijn. Maar ik wilde wel op vakantie.... Ik wist maar 1 oplossing: Joke. Zij heeft me drie Shiatsubehandelingen en wat adviezen gegeven en ik sta weer op de been. Geweldig! Nu nog werken aan de oorzaak: niet alsmaar door blijven rennen. Is ook een advies van Joke.

Marian (september 2014)

- - - - - - - - -

Gefeliciteerd!

Aan uw zoektocht naar een goede Shiatsu-therapeut is bij deze een einde gekomen.

U heeft haar gevonden. En ik kan het weten als één van haar cliënten.

Toen ik de eerste keer bij Joke binnenstapte was ik behoorlijk in onbalans met veel klachten

waaronder heel vervelende draaiduizelingen. Na één behandeling van Joke waren deze verdwenen

en voelde ik mij al een stuk beter. Uiteraard was er wel wat meer werk aan de winkel om mij recht op de pootjes te krijgen, maar met de deskundige handen van Joke was de goede weg snel gevonden.

Het aanvoelen van de persoon die voor haar staat en de bijna natuurlijke gave om letterlijk de zere plek te vinden maakt Joke voor mij een bijzonder talent in de uitvoering van haar beroep.

Ik hoop dan ook dat mijn ervaringen er toe kunnen bijdrage om meer mensen met het talent van Joke kennis te laten maken.

Want er is Shiatsu, en er is Joke. De combinatie is perfect, ga het zelf ervaren.

Veel succes.

Groeten van Astrid Ernst (28 februari 2014)

- - - - - - - - -

Vanuit mijn werk in de IT had ik kennisgemaakt met stoelmassage, dit was voor mij een ontdekking, het werkte voor mij echt preventief, om allerlei RSI-klachten te voorkomen. Toen mijn toenmalige baas de stoelmassage niet meer aanbood als onderdeel van de voorzieningen voor zijn werknemers ben ik op zoek gegaan naar een alternatief, en heb dit gevonden bij Joke.

Eens per twee weken doe ik de stoelmassage en houd ik op die manier mijn lijf opgewassen tegen het beeldschermwerk.

- - - - - - - - -